Parfumuri originale - HOME | COŞUL DE PARFUMURI | FIRME PARFUMURI | BLOG | FACEBOOK | TWITTER
Parfumuri | Seturi cadouri | Geluri de duş | Deodorante | Aftershave | Loţiuni de corp




Cos Parfumerie
Nu aveţi parfumuri în coş.




CONFIDENTIALITATE

Prelucrarea datelor cu caracter personal, Politica de confidentialitate, Termeni si conditii.

  • ANSPDCP
  • ANPC

  • S.C. Proxymal International S.R.L. certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea Nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legea Nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, in conformitate cu aplicarea si armonzirea legislatiei europene. S.C. Proxymal International S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati Dumneavoastra, un membru al familiei Dumneavoastra ori o terta persoana.


    Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor/clientilor/cumparatorilor privind situatia contului lor de pe S.C. Proxymal International S.R.L., informarea utilizatorilor/clientilor/cumparatorilor privind evolutia si starea comenzilor, a diverselor oferte speciale, emiterea documentelor fiscale, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.


    Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a S.C. Proxymal International S.R.L., inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre S.C. Proxymal International S.R.L., afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre S.C. Proxymal International S.R.L., afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.


    De asemenea, va dati acordul ca aceste date personale sa poate fi transferate/cedate de catre S.C. Proxymal International S.R.L. atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate, companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asiguratori.


    Categoriile de date personale prelucrate sunt: numele si prenumele, sexul, data si locul nasterii, datele din actele de stare civila, telefon/fax, adresa de domiciliu/resedinta, e-mail, profesie, loc de munca, formare profesionala, situatie familiala, situatie economico-financiara, date privind bunurile detinute sau achizitionate, obisnuinte/preferinte/comportament, imagine, voce, date de geolocalizare/date de trafic, browser si sistem de operare utilizat. Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii Comenzilor. Totodata va aducem la cunostinta ca utilizam tehnologii de tip cookies si indentificatori asupra carora Dumneavoastra aveti acces, posibilitatea si dreptul de a le sterge si/sau restrictiona, cazuri in care nu putem garanta functionalitatea deplina a platformelor si aplicatiilor noastre. Pentru aplicatiile destinate telefoanelor mobile se vor colectate numai date de interes statistic, asupra carora sunteti instintati, instalarea aplicatiilor efectuandu-se strict cu acceptul Dumneavoastra.


    Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informati cât mai curând posibil.


    Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa PROXYMAL INTERNATIONAL S.R.L., Str. Cetatea Histria, Nr.2, Bl.D1, Et.1, Ap.13, Sector 6, Bucuresti, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi: sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate, sa interviti asupra datelor transmise, sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara, sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.


    Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate de catre acestea.


    S.C. Proxymal International S.R.L. garantează securitatea si confidentialitatea datelor găzduite si transmise prin sistemul său informatic si nu promoveaza spam-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul S.C. Proxymal International S.R.L. poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. S.C. Proxymal International S.R.L. si partenerii strict contractati poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.


    Serverele pe care site-ul este găzduit sunt protejate de acces fizic si la distantă limitat, fiind instalate în incinte adecvate tehnic si din punct de vedere al securitătii. Depunem toate eforturile, justificate comercial pentru a vă proteja datele cu caracter personal colectate, analizăm noile tehnologii în domeniu si atunci când este cazul, le aplicăm în vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizată de S.C. Proxymal International S.R.L. este periodic analizată în privinta securitătii.


    S.C. Proxymal International S.R.L. utilizează metode si tehnologii de securitate, împreună cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control, control acces si monitorizare foto/video/audio, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale în vigoare.


    S.C. Proxymal International S.R.L. îsi declină orice răspundere pentru continutul site-urilor la care, ocazional, această pagină web face trimitere si isi rezervă dreptul de a modifica atât continutul, cât si structura site-ului în orice moment si fără nevoie de preaviz. Pozele produselor si informatiile referitoare la acestea sunt cu titlu informativ, existand posibilitatea adeseori ca ambalajele si continutul sa fie modificate fara instintare de catre producatori sau furnizori. Totodata, actualizarea stocurilor nu este in timp real, aceasta depinzand de operatori umani din cadrul S.C. Proxymal International S.R.L. sau din cadrul societatilor partenere. Atat S.C. Proxymal International S.R.L. cat si partenerii acesteia isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii, de a refuza comenzi si de a face modificari asupra continutului site-ului fara notificare prealabila. Orice modificare a termenilor si conditiilor sau a regulamentului de confidentialitate vor fi comunicate pe site cu cel putin 10 zile înainte de implementarea lor. Informatiile colectate înainte de implementarea modificarilor vor fi asigurate în conformitate cu vechile reguli de confidentialitate sau termenii si conditiile anterioare.


    S.C. Proxymal International S.R.L. nu solicita utilizatorilor sai prin mijloace de corespondenta (telefon, e-mail, fax, posta.) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care utilizatorul le divulga unor terti, acesta are intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, utilizatorul nu poate face raspunzatoare S.C. Proxymal International S.R.L. pentru niciun fel de prejudiciu.


    Prin citirea acestor Termeni si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.